Grafisch design

Onze kennis en ervaring

Wij worden te allen tijde gemotiveerd en geprikkeld door nieuwe opdrachten. Door de jaren heen hebben wij een breed scala aan ervaring opgedaan in diverse vakgebieden. Denk hierbij aan webshop ontwerpen, marketing, maar ook het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Met de samenbundeling van deze kennis en ervaring, werken we toe naar een ultieme grafische visualisatie. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Logo •  Flyers •  Folders

Kladblok • Visitekaart • Banners

Social media content • Huisstijl

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een gezellige kennismakingsgesprek oriënteren we onze mogelijkheden. Jouw wensen en verwachtingen proberen we zo duidelijk mogelijk te analyseren en uit te werken in een plan van aanpak. Wij verwerken dit vervolgens in een bijbehorend offerte. Zodra jij hiermee instemt, kunnen we aan de slag! Wij werken met de Adobe Creative Cloud programma’s. In tegenstelling tot anderen werken wij niet met uurtarieven. Zo voorkomen wij dat u bij de afronding voor verrassingen komt te staan. 

Alvorens we nieuwe grafische ontwerpen ontplooien, vinden we het essentieel om je reeds bestaande visuele uitingen grondig te onderzoeken en beoordelen. Dit vormt namelijk de basis van je visuele persoonlijkheid en is tevens een belangrijke uitgangspunt van je marketingstrategie. Met al deze informatie kunnen we overgaan op de uitvoering van een concept. Dit doen we altijd stapsgewijs. We houden je dan ook tussentijds op de hoogte van de tot dan toe tot stand gekomen vorderingen. We creëren dikwijls meerdere uitvoeringen. Jij kunt dan zelf beraden en kiezen welke uitvoering het beste aansluit bij jouw idealen en verwachtingen. 

Zo’n tussentijdse informatiemoment biedt tevens de mogelijkheid om aspecten bij te stellen en wijzigen. Er volgt altijd een tweede informatiemoment en zelfs ook een derde als daar behoefte voor is. 

Mochten er onduidelijkheden zijn of heeft u vragen, u kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en staan u graag te woord.