Webdesign

Een effectieve website is een website met bedieningsgemak

Enkel een fraaie en welgevormde website is lang niet afdoende om je bedrijf op de kaart te zetten. Je website moet allereerst doeltreffend zijn. Uiteindelijk gaat het er om de bestellingen en afspraken te vermeerderen. Wij zorgen voor een website die opvalt, voorzien is van bedieningsgemak en is gericht op het behalen van conversies. Zo overtuigen we de bezoekers van de meerwaarde van je producten en diensten.

Een nieuwe website volledig op maat

Bij het tot stand brengen van een nieuwe website, staan onze ontwerpers en ontwikkelaars in alle facetten garant voor een nauwe samenwerking om uiteindelijk een topresultaat te bewerkstelligen. Wij staan in voor precisie arbeid en gaan niet over op de uitwerkingsfase alvorens wij met jou hebben gebrainstormd. Hiermee voorkomen we een onwenselijk resultaat. De website dient uiteindelijk jouw bedrijf en jouw idealen te belichamen.

Makkelijk je eigen website onderhouden

CMS staat voor content management systeem. Dit systeem biedt jou als beheerder de mogelijkheid om aanpassingen aan te brengen aan jouw website. Jouw website levert niet enkel gebruiksgemak voor de klant, maar ook voor jou zelf. We maken het beheren van je website zo toegankelijk en eenvoudig mogelijk. Desalniettemin geven we je toch een vorm van voorlichting om eventuele ongemak te voorkomen. Zo kun je dankzij een eenvoudig te beheren CMS zelf wijzigingen doorvoeren zoals openingstijden en het toevoegen van nieuwe diensten en producten.

Zoekmachinevriendelijk

Je kunt de mooiste website hebben, maar zonder bezoekers heeft dit weinig waarde. De website moet dus traceerbaar zijn. Het is dus essentieel dat je website tot zijn recht komt in de zoekmachines. Onze CMS, dus de software waarmee jij de inhoud van je website kunt beheren, is in een nauwe samenhang met zoekmachines ontwikkeld. Zo realiseren wij een optimale vertegenwoordiging van jouw website. 

 

 

Optimale gebruiksvriendelijkheid op alle schermen

De mobiele telefoon is allang niet enkel een telefoon om mee te bellen. Ook het website gebruik wordt in grote mate mobiel gedaan. Wij haken hier uiteraard op in en hanteren een responsive aanpak. Dit houdt in dat we de ideale gebruikerservaring creëren op verschillende schermgroottes. Hierdoor past de website zich automatisch aan naar de meest ideale versie van de website voor het desbetreffende apparaat. 

Veiligheid en privacy

Tegenwoordig is de veiligheid van een website essentieel. Daartoe zijn er regels en minimale eisen opgesteld in de AVG (Algemene verordering gegevensbescherming). Wij bieden volledige ondersteuning om jouw website hieraan te doen voldoen. Zo realiseren we een website die up to date is op het gebied van updates, certificaten en de cookiemelding. 

 

 

Benieuwd naar de kosten?

Een website ontwikkelen vereist maatwerk. Zo vraagt elke website afzonderlijk om een specifieke inspanning en intensiteit. Daarom verschillen de prijzen per website en kan er ook geen sprake zijn van standaard prijzen. Wij staan voor doorzichtigheid en daarom vinden we het ook belangrijk om inzicht in onze werkwijze te geven en aansluitend daaraan een prijs te koppelen. Wij calculeren de uiteindelijke kosten aan de hand van een geheel kosteloos en niet bindende website opzet.